• ALLTID FRI FRAKT
  • LEVERANSTID 1-2 DAGAR
  • SHOPPA NU BETALA SENARE
0

Din shoppingbag

Din kundvagn är tom!

0

Dina favoriter

Du har inga produkter på din önskelista.

Varumärken

Shoppa våra egna och väl utvalda varumärken online här på Provrummet.se eller i vår butik i Mood-gallerian i Stockholm. Bland våra egna varumärken finner du: Erik Nilssons Farbriker, Pernilla Wahlgren Collection, pure FEMALE och Suzanne Nilsson. Alla designade av oss på Provrummet och tillverkade i Europa. Kläder med hög kvalité, med de rätta snitten, genomtänkta plagg som kan matchas och sättas samman till nya spännande kombinationer. Kläder med kvalitet som man behåller länge, favorit efter favorit. Klänningar, toppar och blusar, byxor, byxdressar, festklänningar... alla kläder online. Alltid fri frakt och fria byten, leveranstid 1-2 dagar.

Coster Copenhagen

Danska Coster Copenhagen skapar mode för den moderna kvinnan. Känn dig bekväm och välklädd på samma gång. I Coster Copenhagens kollektion hittar du en blandning av femininitet och klassiskt med små detaljer som sätter pricken över i.

Eriks fabriker

Märket Erik Nilssons Fabriker startade för första gången 1906 i den gamla textilstaden Borås. Redan då gjorde man kläder för kvinnor med hög kvalité och feminina snitt. Mer än 100 år och tre generationer Nilsson senare har vi väckt liv i Erik Nilssons Fabriker igen. Vi vill fortsätta att göra plagg med en känsla av tidlös charm och hög vill-ha faktor! Alla plagg från Erik Nilssons Fabriker är helt producerade och framtagna i Europa. De är designade i Borås och uppsydda på en anrik fabrik i Litauen med tyget från vävare runt om i Europa.

F.A.V

F.A.V - Grundat av Natalia Vigil Larreta från Stockholm. Med inspiration från hela världen har Natalia skapat en kollektion med en blandning av boho-chic och street-vibes från både Stockholm och Buenos Aires.

Jessica Frej

Visa klänningar ▾

"Helt underbara klänningar och jag är så stolt över klänningarna jag har tagit fram tillsammans med Provrummet!"

Jessica Frej klänningar - Online hos Provrummet.se

Vi är superglada över vårt fortsatta samarbete med Jessica Frej! Hennes positiva och tilltalande uttryck med färg och form stämmer väl in med vad vi på Provrummet vill förmedla. Modellerna som vi har tagit fram tillsammans med Jessica andas lyxig enkelhet med snygga snitt och bra passformar.

Miss Clarity - Online hos Provrummet.se
Klänningar - Jessica Frej - Online hos Provrummet.se

Legnology

Legnology är en serie sköna strumpbyxor och leggings med perfekt passform som sitter uppe hela dagen och förstärker din vackra siluett. Formar och håller in på rätt ställen med control-top för magen och kompression som stimulerar blodcirkulationen i dina ben. Skapade av mor och dotter, Anette och Anna, två kvinnor med gedigen kunskap och lång erfarenhet av mode och produktion. Produkterna med välbefinnande, passform och miljö i fokus. Strumpbyxorna är tillverkade i Italien.

Lily and Rose

Therese Zetterberg som är designer på Zetterberg och Zetterberg Couture ligger bakom märket Lily and Rose. Här gör hon vintage-inspirerande smycken för alla tillfällen. Det är detaljerade smycken i kristall, guldplätering, mässing och silver. Väldigt Gatsby och helt underbara...

Maidenform

Maidenform är ett amerikanskt märke som vet hur man designar de bästa shapewear-modellerna. Shapewear formar om din kropp och ser till att kurvorna hamnar på rätt ställe. Dom ger stöd, lyfter och håller in och är sköna att bära. Det finns många olika modeller att välja på, välj de som passar din kropp. Tänk på att ta din vanliga storlek, inte större eller mindre, så du får bra effekt och att alla shapewear ska tas på nerifrån upp så lyfter dom korrekt.

Marenas

Marenas - Spanish tradition. Skor från Marenas är tillverkade helt för hand, och du blir du ägare till ett riktigt stycke hantverk och tradition. Skorna andas och är otroligt sköna, samtidigt som de är supertrendiga. Det finns en mängd olika kombinationer med skinn, mönster och färger som skapar en chic och bohemisk stil.

MbyM

Danska MbyM har ett helhetskoncept som tillgodoser den modemedvetna, kvinnliga kollektioner för både dag och natt. Varumärkets signatur kontrasterar rå femininitet med urban chic som tillåter bäraren att alltid ligga steget före. MbyM har en elegant och kompromisslös design som är mycket prisvärd. MbyM grundades 2003 och säljer idag i 15 länder.

Miss Clarity

Miss Clarity: ett samarbete med succéduon UnderbaraClara Lidström och Annakarin Nyberg!

Miss Clarity - Online hos Provrummet.se

Vi sökte färgstarka, feminina kläder. Klassiska modeller med smickrande snitt som håller över tid och inte styrs av trender. Plagg som låter oss ta plats och inte begränsar. När vi inte kunde finna det vi sökte fick vi skapa det själva. Resultatet blev Miss Clarity.

Miss Clarity - Online hos Provrummet.se

Kläderna håller hög kvalitet och tillverkas i limiterad upplaga. Svenskdesignade och producerade i Europa med kvalitéer som är snälla för miljön.
Stråla och ta plats i dina plagg från Miss Clarity.

Miss Clarity - Online hos Provrummet.se

Redan när vi började spåna på konceptet till Miss Clarity var det viktigt för oss att ha med ett modernt och snällt miljötänk i kollektionen. Vi är säkra på att det går att kombinera kärlek för fina kläder med ett stort miljö-hjärta!

Här på Provrummet sys nästa alla plagg i Kaunas i Litauen, på mindre fabriker och av sömmerskor som har lång erfarenhet och mycket kunskap. I den här kollektionen ville vi dessutom ta det ett steg längre och använda några av de bästa tyger vi kunde hitta!

Tygerna hos Miss Clarity är framtagna i Tyskland på ett företag som ligger i framkant vad gäller att arbeta emot en mer miljövänlig textilindustri. Företaget grundades 1753 och är ett av Europas äldsta företag inom textiltryck. Alla tyger härifrån är certifierade enligt Oeko-Tex® Standard som är världens ledande textilmärkning. Processen de gått igenom när de trycks och färgas är GOTS certifierad. Global Organic Textile Standard, GOTS, är en av de mest krävande internationella märkningarna som omfattar både sociala och miljömässiga krav.

Så vi lovar; nu kan du vara fin utan dåligt samvete!

Pernilla Wahlgren Collection

Pernilla Wahlgren Collection: Klänningskollektion designad av Pernilla Wahlgren tillsammans med Provrummet har gjort succé från första dag. Klänningarna har en tydlig ”Pernillakänsla” över sig. ”Jag älskar klänningarna” berättar Pernilla, de fungerar till allt; både på fest och till jobbet, man känner sig finklädd utan att känna sig för uppklädd.” Flera av klänningarna har fickor i sidorna, något som Pernilla är väldigt förtjust i. Fickor för att ha händerna i när man minglar eller ha sitt kontokort i om man inte vill ha handväska. Pernilla gillar att synas och vill inte smälta in i mängden, därför väljer hon medvetet tyger i färggranna och fina mönster. Shoppa klänningar online, fri frakt och snabb leverans.

Provrummet

Miss Clarity - Online hos Provrummet.se

Stolt samastbetspartner till:
Balenciaga: Master of Couture
Textilmuseet, Borås
15 dec 2018 - 21 apr 2019

Med inspiration av "Haute Couturens mästare" Cristóbal Balenciaga lanserar vi stolt de perfekta klänningarna för vinterns alla festligheter. Balenciagas enastående kreativitet revolutionerade modet på 1950 och 60-talet. Med sina djärva arkitekttoniska linjer banade han väg för en helt ny syn på modedesign som påverkar modet än idag.

Ett samarbete med Textilmuseet i Borås och dess utställning Balenciaga: Master of Couture. En internationell vandringsutställning från Victoria & Albert Museum. Du kan klicka hem klänningarna exklusivt online hos oss och dom visas även i Textilmuseets butik i Borås.

Gläns på vinterns alla fester i våra Limited Edition-verk!

pure FEMALE

Pure FEMALE är ett svenskt varumärke som säljs exklusivt på Provrummet. All produktion sker i Europa i små kvantiteter, med tyger uteslutande tillverkade i Europa. En liten bit unikitet. Enligt ordlistan är Pure ett adjektiv som står för ord som; genuin, äkta, gedigen och hel. Vi tycker att du själv får välja hur din kvinnlighet skall se ut, men vi hjälper dig gärna lite på traven! Vi vill att våra plagg skall vara feminina, uppiggande och kvinnliga men samtidigt bärbara och bekväma. Vi vill göra kläder du kan ha på dig hela dagen, hålla högt tempo och göra allt det där du älskar i! Lite så tänker vi.

Sixty Days

Sixty Days grundades 2011 av den svenska designern Efty Krist. Med inspiration från Indien och andra kulturer skapades Sixty Days, ett bohemiskt märke med en lyxig känsla. En stor vikt läggs på detaljer och alla tyger är hand-picked. Sixty Days är en kombination av mode att bära varje dag och bohemiska och etniska detaljer. De tre aporna finns med i varje kollektion...

Suzanne Nilsson

Suzanne Nilsson gör vackra plagg som ofta kan kombineras på olika sätt, plagg kan stylas om i oändlighet på ett manér som bäraren själv väljer. Hon designar kläder som hon själv tycker om att bära och som är av hög kvalitet till ett pris som är skäligt. Designen är spännande, genomtänkt och tidlöst klassiskt. Och gärna lite tufft och utstickande. Bär man hennes kläder så vill man synas. Bäraren ska känna sig nöjd, trivas i plaggen och få många komplimanger. Det är Suzanne Nilsson - ny svensk design med ena foten i Paris. Spännande - Genomtänkt - Tidlöst

Välkommen till provrummet.se!

© PROVRUMMET AB | ORG. NR. 556763-0669 | All rights reserved.