Om Provrummet

Om oss

Provrummet.se erbjuder unikt designade kläder för kvinnor som värdesätter passform och kvalitet till mycket förmånliga priser. Suzanne och Johan Nilsson heter vi som driver företaget. Vi har båda lång och gedigen erfarenhet av modebranschen och ett stort intresse av kläder och mode. Vår idé är att sälja kläder av hög klass i egen design och andra märken till priser för alla. Vårt mål är att erbjuda ett mode som följer de senaste trenderna. Att erbjuda mindre kollektioner med genomtänkta plagg som kan koordineras och sättas samman till nya spännande kombinationer. Plagg med kvalitet som man behåller länge, favorit efter favorit.

Hållbarhet och kvalité

Du kommer snabbt att märka att vi värdesätter helheten. Vi satsar på design, kvalitet och passform och vi är snabba med de senaste trenderna. Du slipper hämta dina nya kläder i vakuumpackade plastförpackningar utan får dem inslagna i vackert silkespapper. För oss är de små detaljerna viktiga och spelar roll.

Kunder och omtanke

För oss är det extra viktigt att du som kund känner dig trygg och väl omhändertagen. Vi vill vara butiken som alltid finns till hands för dig när det gäller hjälp med storlek, styling eller val av plagg.

Runt om i butiken finns information och tips om plaggen som hjälper dig att välja rätt. Vi vill att det ska vara enkelt och bekvämt att handla hos oss och att du som kund alltid är nöjd med allt du får från oss.

Tidigare visade
No recently views items
Rensa alla
Copyright © 2019-present Provrummet AB All rights reserved.