• ALLTID FRI FRAKT
  • LEVERANSTID 1-2 DAGAR
  • SHOPPA NU BETALA SENARE
0

Din shoppingbag

Din kundvagn är tom!

0

Dina favoriter

Du har inga produkter på din önskelista.

Vi söker designer + designtekniker

Vi ska förstärka vårt team på modellavdelningen hos oss på Provrummet som just nu möter en växande målgrupp. Vi tillverkar och säljer kläder till kvinnor i målgruppen 25-55 år och söker en Designer och en Designtekniker som vill vara med oss på vår resa där vi kombinerar det traditionella kunnandet gällande tygkvaliteter, produktutveckling och passformar med de snabba svängarna gällande kommersiellt mode och våra kunders förändrade köpbeteende.

Designer

Du ska, självständigt kunna designa kollektioner för våra befintliga och kommande varumärken. Du kommer också att samarbeta med några av våra samarbetspartners/influencers gällande produktutveckling. Det låter kanske klyschigt, men du ska definitivt ha ”ett brinnande intresse” för kläder, mode och trender och känsla för det kommersiella. Vi skissar i Adobe Illustrator.

Designtekniker

Du ska förse våra kunder med perfekta passformar och sömnad. Du gillar perfektion och har fingertoppskänsla när det kommer till att godkänna det slutliga resultatet. Våra kunder är krävande och vi jobbar ständigt för att möta deras önskan och behov. Du kommer att ha nära kontakt med våra fabriker och leverantörer under ledning av våra designers.

Vem söker vi?

Vi tittar mest på din personlighet, men den vi söker bör ha en passande textilutbildning i botten och flera års erfarenhet i arbetslivet inom klädbranschen. Kanske har du jobbat eller jobbar du som inköpare/produktutvecklare/designer/designtekniker på någon klädkedja. 

Kontakt

Känns någon av tjänsterna intressanta, skicka ditt CV och personliga brev till [email protected]

Kommentera

Välkommen till provrummet.se!

© PROVRUMMET AB | ORG. NR. 556763-0669 | All rights reserved.