• ALLTID FRI FRAKT
  • LEVERANSTID 1-2 DAGAR
  • SHOPPA NU BETALA SENARE
0

Din shoppingbag

Din kundvagn är tom!

0

Dina favoriter

Du har inga produkter på din önskelista.

Darling dot dress - Provrummet.se - pure FEMALE

Nytt signerat pure FEMALE: Darling Dot!

Shoppa
Eriks Fabriker - Provrummet.se - Saranda

Nytt signerat Eriks Fabriker: Saranda!

Shoppa
Kläder online - REA - Fri frakt

Slut-REA! Upp till 70% rabatt!

Shoppa
Kläder online - Årets e-handel - Provrummet.se

Ni är bäst!
Vi har blivit årets e-handlare, igen! Och vi är hur glada och stolta som helst. Tack till alla er som har tagit oss hit! :)

Nytt...

Topp...

Brooke wrap dress - Red Brooke wrap dress - Red
70%

Brooke wrap dress

Ordinarie pris 998 SEK

Special Price 299 SEK

Suzanne Nilsson

Gold rib wavy short dress - Blue-gold Gold rib wavy short dress - Blue-gold
70%

Gold rib wavy sho...

Ordinarie pris 1 198 SEK

Special Price 359 SEK

Pernilla Wahlgren Collection

Minoo dress - Black Minoo dress - Black
70%

Minoo dress

Ordinarie pris 1 298 SEK

Special Price 389 SEK

Eriks fabriker

Utförsäljning Mood Sthlm

Vi stänger vår fysiska butik och blir 100% online-shop! Nu tömmer vi butiken i Mood-gallerian Sthlm och du får gärna hjälpta till :) 70% rabatt på allt kvarvarande och dessutom har vi fyllt på butiken med bl.a. förra vårens kollektioner, i alla storlekar! Gäller endast i vår butik på Mood Sthlm t.o.m. 24/2. Välkommen! Mood-gallerian, Regeringsgatan 48, Stockholm, plan 3.

Öppettider: Vardagar: 10:00-20:00 Lördag: 10:00-18:00 Söndag: 11:00-17:00
Välkommen!

Provrummet på Mood SthlmMood Sthlm

Provrummet feed...

Vi söker designer + designtekniker

Vi ska förstärka vårt team på modellavdelningen hos oss på Provrummet som just nu möter en växande målgrupp. Vi tillverkar och säljer kläder till kvinnor i målgruppen 25-55 år och söker en Designer och en Designtekniker som vill vara med oss på vår resa där vi kombinerar det traditionella kunnandet gällande tygkvaliteter, produktutveckling och passformar med de snabba svängarna gällande kommersiellt mode och våra kunders förändrade köpbeteende.

Designer

Du ska, självständigt kunna designa kollektioner för våra befintliga och kommande varumärken. Du kommer också att samarbeta med några av våra samarbetspartners/influencers gällande produktutveckling. Det låter kanske klyschigt, men du ska definitivt ha ”ett brinnande intresse” för kläder, mode och trender och känsla för det kommersiella. Vi skissar i Adobe Illustrator.

Designtekniker

Du ska förse våra kunder med perfekta passformar och sömnad. Du gillar perfektion och har fingertoppskänsla när det kommer till att godkänna det slutliga resultatet. Våra kunder är krävande och vi jobbar ständigt för att möta deras önskan och behov. Du kommer att ha nära kontakt med våra fabriker och leverantörer under ledning av våra designers.

Vem söker vi?

Vi tittar mest på din personlighet, men den vi söker bör ha en passande textilutbildning i botten och flera års erfarenhet i arbetslivet inom klädbranschen. Kanske har du jobbat eller jobbar du som inköpare/produktutvecklare/designer/designtekniker på någon klädkedja. 

Kontakt

Känns någon av tjänsterna intressanta, skicka ditt CV och personliga brev till [email protected]

Styling SOS; bär favorit T-shirten under klänningen om det fortfarande känns lite för kallt ute!👚❄️ Snyggt, varmt och roligt!
Klänning från #purefemale #provrummet

@provrummet Instagram

Styling SOS; bär favorit T-shirten under klänningen om det fortfarande känns lite för kallt ute!👚❄️ Snyggt, varmt och roligt! Klänning från #purefemale #provrummet

43 0
Think pink💖 Ger alltid en bra start på dagen! #onsdag #thinkpink #provrummet

@provrummet Instagram

Think pink💖 Ger alltid en bra start på dagen! #onsdag #thinkpink #provrummet

92 1
A little sparkle never hurt nobody✨✨ Lite glitter, lite mönster, mycket färg i nya plaggen från #eriksfabriker #provrummet

@provrummet Instagram

A little sparkle never hurt nobody✨✨ Lite glitter, lite mönster, mycket färg i nya plaggen från #eriksfabriker #provrummet

82 0
💃🏼💃🏽 Vem kan låta bli att ta några glädje-snurr iklädd prickigt?? #purefemale #darlingdotdrapedress #provrummet

@provrummet Instagram

💃🏼💃🏽 Vem kan låta bli att ta några glädje-snurr iklädd prickigt?? #purefemale #darlingdotdrapedress #provrummet

95 4

Kläder online

Shoppa kläder online hos Provrummet.se! Vi erbjuder dig mode, klänningar, byxor, jeans, toppar, blusar, byxdressar, kjolar, festklänningar från våra egna och väl utvalda varumärken. Klänningar och kläder på nätet för dig som är medveten och vågar sticka ut. Hos oss hittar du kläder online med hög kvalité och de rätta passformarna. Shoppa kläder online hos oss, med snabb leveranstid och alltid fri frakt inom Sverige.

Varumärken

Hos Provrummet.se hittar du kläder online från våra egna varumärken som är Europa-tillverkade och håller en hög kvalité. Varumärken som Suzanne Nilsson, pure FEMALE och Erik Nilssons Fabriker. Vi är också mycket stolta över våra samarbeten som har resulterat i flera kollektioner och varumärken. Ett är tillsammans med Annika Sjöö och varumärket by Sjöö; träningskläder online. Ett annat långt samarbete är tillsammans med Pernilla Wahlgren som har resulterat i Pernilla Wahlgren Collection; klänningar online!

Shoppa enkelt kläder online

Beställ kläder online snabbt och enkelt och till alla tillfällen. Festklänningar, vardagsklänningar, träningskläder, toppar, blusar eller byxor. Du har alltid 14 dagars öppet köp och fri frakt inom Sverige, vi erbjuder också fria byten.

Har du frågor eller funderingar? Du vet väl att vi har full koll på våra styles och kläder online; från tråd, tyg och sömnad till passform, styling och känsla! Tveka inte att höra av dig, vi hjälper mer än gärna till! Maila till [email protected] eller ring oss på 033-41 10 60.

 .

Välkommen till provrummet.se!

© PROVRUMMET AB | ORG. NR. 556763-0669 | All rights reserved.