0

Din shoppingbag

Din kundvagn är tom!

0

Dina favoriter

Du har inga produkter på din önskelista.

Annabelle dress - Erik Nilssons Fabriker
annabelle!
klänning, blus, kjol...
romantiska plagg med
kvinnliga snitt
ja tack!
Kläder online - Årets e-handel - Provrummet.se

Tack till alla er kunder som hela tiden hjälper oss att bli bättre och till och med har gjort oss till årets e-handel inom kläder och accessoarer 2016! Vi är jätteglada! :)

Nytt...

Topp...

Besök oss i Mood-gallerian

Butiken är inredd i en miljö som ska få dig att känna dig som hemma. Vi har tänkt extra mycket på att våra provrum ska vara mysiga och rätt belysning och stora speglar där du kan prova i lugn och ro.

Vi har kunniga tjejer på plats som är där för dig. Vill du ha styling-tips eller har frågor om material, sömnad, hållbarhet, passform eller vad som helst så finns dom där för dig.

Du hittar hela kollektioner av; Pernilla Wahlgren Collection, Suzanne Nilsson, pure FEMALE och Erik Nilssons fabriker samt ett urval av våra andra väl utvalda brands.

Välkommen!

Mood-gallerian, Regeringsgatan 48, Stockholm, plan 3. Du hittar oss bredvid Posh living.

Tel.nr. till butiken: 08-128 25 300

Öppettider: Vardagar: 10:00-20:00 Lördag: 10:00-18:00 Söndag: 11:00-17:00
Välkommen!

Provrummet på Mood SthlmMood Sthlm

Provrummet feed...

kampanj: träning by Sjöö 30%!

Miss Clarity - What a success!

Just nu får du 30% på all träning från by Sjöö! Missa inte... en kollektion i samarbete med Annika Sjöö; träningskläder för dig som vill börja träna, precis har kommit igång eller för dig som redan är frälst. Plagg som kombinerar funktion och bekvämlighet och som samtidigt gör modeälskaren varm om hjärtat.

by Sjöö 30% ▸

När man går förbi det här på väg till jobbet känns det genast mycket bättre🌳🌳 #ifullblomst #humörhöjare #provrummet

@provrummet Instagram

När man går förbi det här på väg till jobbet känns det genast mycket bättre🌳🌳 #ifullblomst #humörhöjare #provrummet

100 0
Ge bort blommor som inte vissnar till mamsen💐Och passa på under helgen, alla ni som handlar för över 1000 sek får 30% rabatt.👈🏼
Klänning som alltid står i full blom; @pernillawahlgrencollection #pernillawahlgrencollection #provrummet #morsdag #ifullblomst

@provrummet Instagram

Ge bort blommor som inte vissnar till mamsen💐Och passa på under helgen, alla ni som handlar för över 1000 sek får 30% rabatt.👈🏼 Klänning som alltid står i full blom; @pernillawahlgrencollection #pernillawahlgrencollection #provrummet #morsdag #ifullblomst

81 1
Så som vi önskar man kunde gå klädd varje dag framöver... I alla fall till någon gång bortåt novembersnåret😆☀️ Babe @mariellelindahl i Pure Female
#purefemale #provrummet #babe #sommar

@provrummet Instagram

Så som vi önskar man kunde gå klädd varje dag framöver... I alla fall till någon gång bortåt novembersnåret😆☀️ Babe @mariellelindahl i Pure Female #purefemale #provrummet #babe #sommar

109 0
Color splash❤️ @bygisela ger lite extra färg åt helgen!
Klänning; Pure Female
#purefemale #provrummet #colorsplash #red

@provrummet Instagram

Color splash❤️ @bygisela ger lite extra färg åt helgen! Klänning; Pure Female #purefemale #provrummet #colorsplash #red

59 0

Kläder online

Shoppa kläder online hos Provrummet.se! Vi erbjuder dig mode, klänningar, byxor, jeans, toppar, blusar, byxdressar, kjolar, festklänningar från våra egna och väl utvalda varumärken. Klänningar och kläder på nätet för dig som är medveten och vågar sticka ut. Hos oss hittar du kläder online med hög kvalité och de rätta passformarna. Shoppa kläder online hos oss, med snabb leveranstid och alltid fri frakt inom Sverige.

Varumärken

Hos Provrummet.se hittar du kläder online från våra egna varumärken som är Europa-tillverkade och håller en hög kvalité. Varumärken som Suzanne Nilsson, pure FEMALE och Erik Nilssons Fabriker. Vi är också mycket stolta över våra samarbeten som har resulterat i flera kollektioner och varumärken. Ett är tillsammans med Annika Sjöö och varumärket by Sjöö; träningskläder online. Ett annat långt samarbete är tillsammans med Pernilla Wahlgren som har resulterat i Pernilla Wahlgren Collection; klänningar online!

Shoppa enkelt kläder online

Beställ kläder online snabbt och enkelt och till alla tillfällen. Festklänningar, vardagsklänningar, träningskläder, toppar, blusar eller byxor. Du har alltid 14 dagars öppet köp och fri frakt inom Sverige, vi erbjuder också fria byten.

Har du frågor eller funderingar? Du vet väl att vi har full koll på våra styles och kläder online; från tråd, tyg och sömnad till passform, styling och känsla! Tveka inte att höra av dig, vi hjälper mer än gärna till! Maila till [email protected] eller ring oss på 033-41 10 60.

 .