• ALLTID FRI FRAKT
  • LEVERANSTID 1-2 DAGAR
  • SHOPPA NU BETALA SENARE
0

Din shoppingbag

Din kundvagn är tom!

0

Dina favoriter

Du har inga produkter på din önskelista.

Betalning

Klarna checkout

Provrummet använder Klarna Checkout för privatkunder som handlar inom Sverige. Klarna Checkout presenterar i viss information för dig så snart du är identifierad. Vilken information du behöver ange för att uppnå identifiering kan variera mellan olika köptillfällen och kunder. Någon kreditupplysning tas aldrig direkt i Klarna Checkout utan vid behov beroende på det betalningsalternativ du har valt. Kreditupplysningar som tas av Klarna påverkar inte din kreditvärdighet och kan inte ses av andra som begär kreditupplysning om dig, t.ex. banker. Sedan du har identifierats uppvisar Klarna Checkout vilka alternativ som är tillgängliga för just dig. Faktura är förvalt som betalningsalternativ men du kan givetvis fritt välja något av de andra alternativen såsom direktbetalning via bank eller betalning med kort. Vilka alternativ som erbjuds kan växla från tid till annan. Du kan själv välja om du vill skydda din användning av Klarna Checkout med en PIN-kod.

Tillgängliga betalsätt i Klarna Checkout är: Faktura 14 dagar, Konto/delbetalning, kortbetalning och direktbetalning via din bank.

För information om din betalning kontakta Klarna via klarna.com/kundservice.

Klarna faktura 14 dagar

Endast beställningar inom Sverige.

När du väljer att betala mot faktura är betalningsvillkoren 14 dagar och dessa hanteras av Klarna AB (fd. Kreditor Europe AB). En kreditupplysning sker på ditt personnummer.

OBS! vid försenad betalning påförs en påminnelseavgift på 60 kr som debiteras av vår samarbetspartner för fakturaservicen, Klarna AB (fd. Kreditor Europe AB). Om du råkat hinna få en påminnelsefaktura fast du har returnerat varor som av någon anledning inte hunnit bli behandlade och krediterade, meddela vår kundservice, så stryker vi påminnelseavgiften direkt.

Eventuella efterkrav hanteras av Klarna AB (fd. Kreditor Europe AB). Även en jämförelse mellan personnummer och din folkbokföringsadress görs för att säkerställa att personen verkligen är den han/hon utsäger sig för att vara. Det är därför viktigt att du fyller i alla dina adressuppgifter helt korrekt för att köpet skall kunna gå igenom. Läs gärna mer på www.klarna.se.

Klarna kontofaktura/delbetalning

Endast för beställningar inom Sverige.

Genom att välja betalsättet Delbetalning – Klarna kan du varje månad välja hur mycket du vill betala av på ditt belopp (lägst 50 kr) och kan alltid välja att betala av hela beloppet på en gång. Alla dina delbetalningsköp samlas på samma faktura. Betalning sker alltid den sista dagen i månaden, dvs. du kan alltid betala efter att du har fått din lön. Första betalningen sker i slutet av nästa månad! Årsränta 19,5%, aviavgift 29 kr. Läs kompletta villkor här.

Direktbetalning via din bank

Du loggar in via din bank och betalningen blir genomförd direkt. Inga extra avgifter tillkommer. Gäller Handelsbanken och Swedbank.

Kortbetalning

Hos oss är det möjligt att betala med VISA och Mastercard. Pengarna dras från kundens konto vid köptillfället. Inga extra avgifter tillkommer utöver din totalsumma i shoppingbagen. Vi genomför transaktionen i samarbete med Dibs och Svenska Handelsbanken. Kortuppgifterna som överförs är krypterade. Provrummet.se lagrar inga kortnummer. När du betalar med kort hanteras betalningen av vår betalningspartner DIBS för att garantera en snabb och säker betalning, all information skickas krypterad via säkrade servrar (SSL). Betalväxeln (DIBS) uppfyller kraven för PCI-DSS.

När du väljer att betala med kort så behöver du ange kortnumret, kortets giltighetstid samt CVC koden som är de tre sista siffrorna på kortets baksida. 3D Secure är en teknik för att verifiera att den som handlar med ditt kort på Internet verkligen är du. I och med att 3D Secure verifierar dig som kortinnehavare så är risken mindre att ditt kort används i bedrägligt syfte. Tekniken innebär att din kortutgivare eller bank identifierar dig när du använder dig av ditt kort i samband med köp på Internet. Du anger ett personligt lösenord eller kod vid köptillfället som via krypterad kommunikation kontrolleras av kortföretaget via en särskild säkerhetsserver.

Paypal

Betala med ditt Paypal-konto. Inga extra avgifter tillkommer.

Välkommen till provrummet.se!

© PROVRUMMET AB | ORG. NR. 556763-0669 | All rights reserved.