• ALLTID FRI FRAKT
  • LEVERANSTID 1-2 DAGAR
  • SHOPPA NU BETALA SENARE
0

Din shoppingbag

Din kundvagn är tom!

0

Dina favoriter

Du har inga produkter på din önskelista.

Allmänna villkor

Tillämpning

Dessa villkor är tillämpliga på alla avtal som du sluter med Provrummet AB. Genom att beställa från provrummet.se accepterar du de allmänna villkoren. Provrummet.se reserverar sig för eventuella ”tryckfel” i den här webbshoppen. Vi kan inte garantera att alla bilder exakt återger en produkts verkliga utseende. Provrummet.se förbehåller sig rätten att häva ett köp om bedrägeri misstänks. Bedrägerier polisanmäls.

För att handla hos Provrummet.se behöver du vara minst 18 år. Är du yngre än 18 år krävs målsmans godkännande.

Priser och avgifter

Priserna som är angivna på provrummet.se gäller vid köptillfället. Prishöjningar kan endast ske om myndigheter höjer skatter eller avgifter eller om andra omständigheter inträffar som vi inte kan påverka.Priserna är inklusive moms och frakt inom Sverige. Fraktkostnader till andra länder utanför Sveriges gränser finns specificerade i separata prislistor.
OBS! vid försenad betalning påförs en påminnelseavgift på 50:- som debiteras av vår samarbetspartner för fakturaservicen, Klarna (fd. Kreditor Europe AB).

Upprättande av avtal

Avtalet upprättas samtidigt som Provrummet AB bekräftar din beställning. Beställningen är inte giltig om Provrummet AB inte kan fastställa din bostadsadress. I enskilda fall kan Provrummet neka en beställning.

Ångerrätt

För dina köp gäller retur- och bytesrätt i 14 dagar. Under denna period kan du utan förpliktelser skicka tillbaka de varor du har mottagit. Du skall i så fall skicka tillbaka varorna oskadda, oanvända och med samtliga etiketter kvar i plagget. Underkläder bytes ej om dessa inte är i oförändrat skick och saknar etiketter. Transportkostnaden för returfrakten är 39 kr när du använder vår bifogade adresslapp och är densamma oavsett hur många varor du returnerar. Returfrakten debiteras du i efterskott vid returåterbetalningen. Du betalar vid en retur endast för de varor du behåller samt returavgiften (om du använder vår bifogade adresslapp) samt eventuell fakturaavgift. Har du returnerat hela din beställning betalar du endast returavgiften á 39 kr (om du använder vår bifogade adresslapp). Väljer du att inte använda vår bifogade adresslapp vi returen tillkommer ingen transportkostnad och din fakturaavgift krediteras vid en retur som innehåller hela beställningen. Om du får en felaktig eller felexpedierad vara kommer Provrummet AB att stå för fraktkostnaden. Du som kund har det ekonomiska ansvaret för att din retur kommer fram till oss.

Att byta till en annan färg eller storlek är helt kostnadsfritt.

Byten/returer skickas till:
Provrummet AB
Box 266
501 13 Borås

Reklamation

Har du mottagit en vara som visar sig vara felaktig ska du så snart som möjligt meddela oss på provrummet.se genom att maila till [email protected] och uppge vad som är fel med produkten och om du vill ha en ny vara eller pengarna tillbaka. När vi har mottagit din retur/reklamation och kontrollerat varans skick, betalas köpesumman tillbaka till ditt konto inom 10 dagar.

Byte/retur

Om du vill byta eller skicka tillbaka varor gör du så här:
1. Skriv ut den retursedel som du fick med e-post vid din leveransbekräftelse.
2. Fyll i retursedeln.
3. Packa varorna i lämpligt emballage eller använd gärna påsen du fick dina varor i. Lägg i retursedeln i paketet och tejpa på
adresslappen på utsidan av paketet.
4. Lämna paketet hos ditt postombud eller lägg på lådan vid mindre försändelser.
5. När vi mottagit och godkänt din retur betalas pengarna tillbaka till det kreditkort som användes vid köpet eller krediteras din faktura. Returkostnaden är 39 kr när du använder vår bifogade adresslapp och debiteras när vi har tagit emot din retur. Notera att expeditionsavgiften på 29:- kvarstår på fakturan vid retur. Väljer du att själv frankera ditt paket vid retur debiterar vi inte 39 kr.

Att byta till en annan storlek eller färg är helt kostnadsfritt.

Byten, returer och reklamationer skickas till:
Provrummet AB
Box 266
503 10 Borås

Konsumentskydd

Vid tvist hänvisar vi till ARN (Allmänna Reklamationsnämnden). Konsumentköplagen, som tillvaratar dina intressen som kund, gäller naturligtvis när du handlar hos oss.

Säkra sidor

Alla sidor där du lämnar personliga uppgifter i samband med köp är så kallade säkra sidor för dig som kund. Överföringen av din information till provrummet.se är krypterad, oläsbar utifrån.De vanligaste webbläsarna som t.ex. Internet Explorer och Mozilla Firefox, använder symboler för att visa om du befinner dig på en säker eller en icke säkrad webbsida. Dessa symboler visas längst ner i antingen vänster eller höger hörn i webbsidans fönster. Ett annat sätt att se om den webbsida du besöker är säker är att titta på adressen. I vanliga fall börjar adressen med http:// men om sidan du befinner dig på är säker börjar adressen med https://, där ”s” står för ”secure”

Personuppgifter

Personuppgifter som du lämnar oss i egenskap av kund eller som vi får del av när du besöker provrummet.se, behandlas av provrummet.se i egenskap av personuppgiftsansvarig. Informationen används i syftet att vi vid köp ska kunna fullfölja våra åtaganden mot dig. Provrummet låter inte en tredje part att använda dina personuppgifter i marknadsföringssyfte, om du inte själv godkänner detta.

Provrummet AB
Box 266
501 13 Borås

Org. nr: 556763-0669
Tel: 033-411060
E-mail: [email protected]

Ansvar

Provrummet AB ansvarar inte gentemot dig för någon som helst skada, med undantag för sådana fall där företagets ansvarsförsäkring täcker skadan och under förutsättning att försäkringsgivaren i förekommande fall godkänner att utbetalningen sker. För sådana fall är ansvaret genomgående begränsat till högst det belopp som utgör inköpspriset för den aktuella artikeln eller de aktuella artiklarna. Provrummet ansvarar inte för följdskador.

Force majeure

Provrummet.se är befriat från påföljd för underlåtenhet att fullgöra viss förpliktelse enligt detta avtal, om underlåtenheten har sin grund i befriande omständighet enligt nedan och omständigheten förhindrar, försvårar eller försenar fullgörandet. Såsom befriande omständighet skall anses bl.a. myndighets åtgärd eller underlåtenhet, nytillkommen eller ändrad lagstiftning, konflikt på arbetsmarknaden, blockad, brand, översvämning, sabotage, olyckshändelse av större omfattning eller annan typ av naturkatastrof. I force majeure ingår myndighetsbeslut som påverkar marknad och produkter negativt, t.ex. restriktioner i indikation, varningstexter, försäljningsförbud etc, onormal nedgång i marknaden samt om bolaget utsätts för kriminell aktivitet som påverkar verksamheten.

Bolagsinformation

Provrummet AB är registrerat med säte i Borås.
Org. Nr.: 556763-0669
Momsregistreringsnummer: SE556763066901

Välkommen till provrummet.se!

© PROVRUMMET AB | ORG. NR. 556763-0669 | All rights reserved.